Heinäkuun alussa Torniossa tapahtui se mitä ollaan tässä ooteltukkin jo muutama vuosi...Roki sai viimesen ykkösensä ja luopui ikuisen varavalion tittelistä! Meillä on Rokin kanssa ollut pieniä "uskottavuus" ongelmia keskenämme ja olinkin suunnitellut että jos lauantain startissa korvat on jääneet taas kerran kotiin niin ohjaksiin tarttuu sunnuntaina Oulunsalonlahjanoutajakansalle eli Tomi. Roki pääsi yli Tomi "jännityksestä" (tähän asti Roki on jänskättänyt Tomia, joskus jopa oksentanut Tomin nähdessään...)lauantai illan treenausten päätteeksi ja tuloksena oli VOI1 ja uimareissu! Ikinä ei ole jännittänyt niin paljon ja mieleen painuvinta oli se hiiskumaton hiljaisuus kun tämä parivaljakko suoritti ohjaustehtävää, kukaan tuskin hengitti :)

Kiitos Tomppa, olette taitavia, yhdessä ja erikseen :D! 

1249196235_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rokihan tänkin voitti (siis se karkas rannalta) , eikä etes oottanu, vaan ui rantaan minkä kerkes. Herrasmies :D. Tomi ja Jori lupasi uida sitten yhdessä kun nähdään :)

Kuva Tea Parttimaa

1249195751_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

FI KVA BIEHKAN KAIKU

Paljon on tapahtunut muutenkin tässä heinäkuussa. Muutimme Varjakkaan omakotitaloon/ mummonmökkiin (ja jos joku on kuullut huhuja 300m2:stä ja WT-halleista niin se on vaan Penan keksimiä huhuja..:)). Täällä maalla on niin mukavaa! Nyt on oma piha jossa Roki voi vietellä eläkepäiviä...eli vanha lupaukseni Rokille on pidetty ;). Frida täytti 1v ja äidin päivät täyttää juokseminen villikko lapsen perässä....

P.S Kutilla on käyty yhdessä nome startissa joka meni hiukan penkin alle, lievästi sanottuna. Kutilla vaan väsytti niin paljon että metsässä oli mukaa "nukkua" sotkan kanssa...Niin ja WT-kokeissakin pyörähdittiin, mutta joku tyhmä oli vienyt sinne veneen! Se oli aivan kamalaa....Että semmoinen vaihe meijän neitillä. Kyllä se tästä :)

Rokin poika Kusti sai ALO1 ensimmäisestä nome -startista! Onnea Kupe ja Jori :D!