Meille avautui Rokin kanssa mahdollisuus päästä starttaamaan Rantsilaan kiharamestaruuteen (vaikka ei käytetty edes paplareita :)). Jännitti aikalailla startata taas itse kun ei ole paljon treenaamaankaan ehtinyt. Vanhan ongelmat eivät olleet kadonneet minnekkään, eli yhteistyö ongelmat vesiohjauksessa pudottivat meidät korkeimmilta palkinnoilta. Olen kuitenkin tosi tyytyväinen Rokin työskentelyyn kokeessa, omassa olisi taasen toivomisen varaa..Mitenhän sitä aina panikoi ja häslää? Ehkä se vielä joskus osuu kohdalleen, itsestähän tämä on enää kiinni!

Tässä eilinen arvostelu (arvostelijana Ekku):
Haku: Tehokas vauhdikas haku

Ohjattavuus: Ei saada ohjattu riistalle vedessä, maalla ok.

Paikallistamiskyky: Suorittaa tehtävän erinomaisesti.

Riistan käsittely: Nopeat ja hyvät ylösotot

Yleisvaikutelma: Tänään hyvää työtä esittänyt koira joka valitettavasti epäonnistui vasiohjauksessa, joka alentaa tämän päiväistä palkintosijaa.

Tulos VOI2

1828813.jpg

Roki on aloittanut metsästyskauden kyyhkystyksellä ja kokeilut jäävät näillä näkymin tällä syksyllä Ahvenanmaan flattimestaruuteen.

Kutista mainittakoon, että hän jatkaa koiraksi opiskelua ;).

1828808.jpg

1828803.jpg

Ja meidän "Ritva" kasvaa  kovaa vauhtia. Eilen hän pääsi ensimmäisiin nomekokeisiin (tai oikeastaan vain palkintojen jakoon jonka jän otti rennosti ja nukkui :)). Ehkäpä tässä tulevaisuuden nome-ohjastaja?
(kuvissa ikää 2vkoa)

 
1828825.jpg

1828842.jpg