No nyt se aika on koittanut, kun itse yritän tänne sivuille jotain kirjoitella. Enpä olis moista itse uskonut..:) Katsotaaan nyt mitä tästä tulee...Luultavasti käyn laittelemassa uusimpia kuvia koiruuksista aina välillä ja jätän sanailut lahjakkaimpien puuhiksi.
Muutama sananen kiellon päälle:
Meidän perhe on siis lisääntynyt pienellä flatti-tytöllä viime syksynä, kun Rokin tytär, Taka-Tapiolan Kaijun-Tyttö muutti meille asumaan. Nythän  Kuti on jo iso tyttö, melkein 11 kk. Tämän kesän nome tavoitteen ovat Tapsalla ja Kutilla taippareissa. Katsotaan sitten siitä rauhassa eteen päin. Lyhyesti Kutvosesta: Mitään tälläistä ei olisi uskonut olevan olemassa..:)

Muutamat nome-kokeet on käyty Rokin kanssa kokeilemassa. En nyt rupea niitä muistelemaan sen kummemmin, mutta jatkossa sitten kerron tuntoja kokeista ym. Tässä kuitenkin kuva Rovaniemen kokeesta, jonka menin itse töpeksimään  huonolla ohjauksella.
1682351.jpg

Tässä muutama muutaman kuva Kutin juhannus uinti -retkestä rapaojassa...hassu kakara tykkää sukeltaa ja vielä selällään...
1682378.jpg

1682392.jpg

1682396.jpg

Eiköhän tämä riitä näin ensikerraksi ;)