Taas ollaan kokemuksia rikkaampana palanneet arkeen. Viikonlopun kokeet ei menneet ihan putkeen, mutta ainahan ei voi voittaa ;) Lauantaina töpeksi Tapsa ja sunnuntaina Roki, eli pisteet siltä osin tasan :) Lauantaina kokeen haku oli kokonaisuudessaan ohjattua hakua kolmelle eri alueelle ja Rokin ja Tapsan startti vuoro oli ensimmäisessä parissa. Jännityksestä johtuen tuomarin ohjeet eivät menneet ihan perille, mikä ei ole ihme näin debyytti startissa (eli kaunaa ei kanneta ;)).

Tässä arvosteluja:
La Voi0 Tuomari Ekku Haataja
Ohjattavuus: Koira on hyvin ohjattavissa

Paikallistaminen: Selvittää tehtävän

Haku: Haku alkaa hyvin ja koira liikkuu alueella vauhdilla. Ohjaajan virheen vuoksi koira ajautuu väärälle alueelle ja tuo riistan

Yleisvaikutelma: Hyvän paikallistamiskykyä ja ohjattavuutta osoittanut koira joka ajautui väärälle riistalle hakualueella ja tuomari keskeytti.

Su Voi0 Tuomari Mikael Rönnbäck

Ohjattavuus: Går ur hand tar sök vilt

Paikallistamiskyky. Registerad båda löser båda uppgifterna mer om sök ( Roksu markkeeras myös alokasluokassa samaan aikaan tehdyn heiton ja oli aluksi menossa kovasti sitä hakemaan, kunnes tajusi matkaa olevan ihan liikaa ja palasi sitten alku peräiseen suunnitelmaan unohtaen molemmat markkeeraukset...seliseli)

Riistankäsitettely: Bra grepp ogh avlämningar

Muut ominaisuudet: Bra stadga

Yleisvaikutelma: Stark och arbetsvillig hane som  går ur hand i vatten dirigeringen.

Tästä siis jatkamme harjoituksia, eikä lannistuta.
Viikonloppu sujui muuten mukavissa merkeissä ja kruununa oli kun saimme uittaa Veskun ja Svansenin hienosti menneen kokeen päätteeksi Fin ja S Kva tittelin johdosta, onnittelut siitä vielä heille :)!