Vihdoin ja viimein saimme hankittua uuden masiinan ja voimme taas herätellä tätä virtuaalielämää eloon. Paljon ehti syksyllä sattua ja tapahtua, mutta muistelen tähän vain tiivistetyti.

Syyskuussa matkustimme Ahvenanmaalle flattimestaruuteen. Kokonaisuutena reissu oli hieno, vaikkei kokeissa menestyttykään. Koiristamme mukaan mahtui vain Roki, jonka kokeen kompastuskiveksi osoittautui hemaiseva kilpakumppani, jonka takapuolen haistelun seurauksena hakualueella kokeen tulokseksi tuli VOI0. Tuomarin kommentit olivat todella epä-Rokimaiset; Erittäin hyvä ohjauskoira, jolle toivoisin enemmän itsenäisyyttä markkeerauksissa ja haussa :D! Kiitokset Vielä Jorille ohjaamisesta!   Kiitokset vielä ystäville mukavasta seurasta :) Etukäteen reissu jännitti, kun mukanamme oli alle kahden kuukauden ikäinen tyttäremme Frida, mutta reissu sujui mainiosti ja tyttö osoitti koiraihmiselle tarvittavaa turnauskestävyyttä ja huimia unenlahjoja ;)

Marraskuussa ajelimme Timbalandin ja Fridan kanssa Vilppulaan jahtaamaan fasaaneja. Tänä syksynä jahtireissut on Rokin osalta jäänytkin aika vähiin, joten virtaa ja intoa riitti. Paluumatkalla ilmoissa olisi ollut toivomisen varaa...

Hmm..Tuossa ne suurimmat koirarintaman uutiset olivatkin. Tietysti ollaan treenailtu aina kun ollaan ehditty, pääsääntöisesti kiusauksen kohteena on ollut Kutvonen. Kutvosen paksun nahan alta on alkanut löytymään noutajalle sopivia ominaisuuksia ja tällä hetkellä ollaan oikein tyytyväisiä tämän hetkiseen tilanteeseen. Kutvonen on oikein mainio koira ja jostain syystä aina kun sitä ajattelee jostain vaan ilmestyy hymy huulille, nimittäin persoonaa siisä tytössä riittää :)! Viikko sitten Kuti oli hoidossa Tomilla ja se oli jätetty metallihäkkiin, mutta sehän ei Kutia pidätellyt: jotenkin se oli onnistunut kaatamaan yhden seinän ja päässyt vapauteen. Omituisinta on että häkin seinät kaatuvat sisäänpäin (miksen saanut olla kärpäsenä katossa) ....:D.

Koirankarvojen keskeltä kerrottakoon, että muutoinkin elämä on mallillaan. Frida kasvaa ja kehittyy. Aika kuluu niin nopeasti täällä kotosallakin! Me myös muutettiin lokakuussa Oulunsaloon ja myönnettäköön, että rivitaloelämä maistuu kerrostalon ja 30 m2 jäljiltä....

2146218.jpg

Frida ja Kuti. Tuleva kauhu-kaksikko?

2146223.jpg

Kutista on kiva kun Frida repii sen turkkia ja vääntelee kuonosta ja huulista.